Vill du arbeta i ett företag där du är med och påverkar?

AB Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretaget som genom tre generationer verkat i ventilationsbranschen i 70 år. I dag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation varför Henriksbergs Verkstäder är ett av de bredaste företagen i branschen.

Med vår kunskapsbredd, välorganiserade arbetssätt och sammansvetsade personal skapar vi trygghet, både för våra kunder och vår personal. Givetvis är vi kollektivavtalsanslutna.

Henriksbergs Verkstäder är uppdelat på 3 avdelningar, Service, Entreprenad och Verkstad.

Vår tillväxt är god och vi är nu i behov av att rekrytera duktig personal.

Kommer du som ny till oss är allt väl förberett. Kläder, skor, personlig utrustning, id-handlingar och en fadder har utsetts av oss för att på bästa sätt slussa dig in i verksamheten.

På Henriksbergs Verkstäder tar vi hand om varandra!

Servicetekniker

Vi söker nu servicetekniker med inriktning på ventilationsservice, lagerbyten, filterbyten, injustering, mindre ombyggnad och montage av ventilationsanläggningar, fastighetsdrift mm

Reparationer och tillverkning av ventilationsbatterier är en stor del av arbetet den kalla perioden på året.

Vi utbildar vår personal fortlöpande, såväl internt som externt för att denne ska känna trygg i sin roll.

Du ska kunna arbeta självständig och inneha flerårig erfarenhet av liknade arbete, erfarenheter inom El eller Styr & Regler är meriterande.

Utöver dina tekniska kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens, såväl internt som ute hos kund, med en stor ansvarskänsla samt behärska tal och skrift i det svenska språket.

Arbetstid varaktighet
Tills vidare

Körkort
B-Kort är ett krav

Lön
Fast månadslön

Skicka din ansökan till info@hv-vent.se