Vill du arbeta i ett företag där du är med och påverkar?

AB Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretaget som genom tre generationer verkat i ventilationsbranschen i 70 år. I dag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation varför Henriksbergs Verkstäder är ett av de bredaste företagen i branschen.

Med vår kunskapsbredd, välorganiserade arbetssätt och sammansvetsade personal skapar vi trygghet, både för våra kunder och vår personal. Givetvis är vi kollektivavtalsanslutna.

Henriksbergs Verkstäder är uppdelat på 3 avdelningar, Service, Entreprenad och Verkstad.

Vår tillväxt är god och vi är nu i behov av att rekrytera duktig personal.

Kommer du som ny till oss är allt väl förberett. Kläder, skor, personlig utrustning, id-handlingar och en fadder har utsetts av oss för att på bästa sätt slussa dig in i verksamheten.

På Henriksbergs Verkstäder tar vi hand om varandra!

Ventilationsmontörer

Vi söker nu ventilationsmontörer med inriktning på montage av ventilationsanläggningar, spiro-, rektangulära- och svartplåts- kanaler. Du skall kunna arbeta självständig och inneha flerårig erfarenhet av liknade arbete.

Utöver dina montage kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens såväl internt som ute hos kunder med en stor ansvarskänsla och behärska Svenska språket i tal och skrift.

Vi utbildar vår personal fortlöpande, såväl internt som externt för att denne ska känna trygg i sin roll.

Du ska kunna arbeta självständig och inneha flerårig erfarenhet av liknade arbete, erfarenheter inom El eller Styr & Regler är meriterande.

Utöver dina tekniska kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens, såväl internt som ute hos kund, med en stor ansvarskänsla samt behärska tal och skrift i det svenska språket.

Arbetstid varaktighet:
Tills vidare
Körkort:
B-Kort är ett krav
Lön:
Fast månadslön

Skicka din ansökan till info@hv-vent.se

Kalkylator/Projektör

Vi söker nu Kalkylator/projektör med inriktning på kalkylering och anbudslämnande samt att projektera mindre anläggningar. Vi jobbar nära våra beställare och att ge dem feedback på förbättringsmöjligheter är en del av vår vardag.

Tjänsten innebär att upprätta kostnadskalkyler för ventilationsinstallationer utifrån ritningar och installationer som behöver projekteras, därefter sammanställa ett tydligt anbud till våra kunder och göra uppföljning och in försäljning.

För att lyckas i tjänsten bör du ha god administrativ förmåga, god datavana och arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Du ska kunna arbeta självständig och vi tror att du har lång erfarenhet från ventilationsbranschen. Utöver dina kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens, såväl internt som ute hos kund, med en stor ansvarskänsla samt behärska tal och skrift i det svenska språket. Vi utbildar vår personal fortlöpande, såväl internt som externt för att denne ska känna trygg i sin roll.

Abetstid varaktighet:
Tills vidare
Körkort:
B-Kort är ett krav
Lön:
Fast månadslön

Skicka din ansökan till info@hv-vent.se

Servicetekniker

Vi söker nu servicetekniker med inriktning på ventilationsservice, lagerbyten, filterbyten injustering, mindre ombyggnad och montage av ventilationsanläggningar.

Reparationer, tillverkning av ventilationsbatterier är en stor del av arbetet den kalla perioden på året.

Vi utbildar vår personal fortlöpande såväl internt som extern för att denne ska känna trygg i sin roll.

Du skall kunna arbeta självständig och inneha flerårig erfarenhet av liknade arbete.

Erfarenheter inom el/styr och regler är meriterande.

Utöver dina tekniska kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens såväl internt som ute hos kunder med en stor ansvarskänsla och behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Arbetstid varaktighet: Tills vidare

Körkort: B-Kort är ett krav

Lön: Fast månadslön

Skicka din ansökan till info@hv-vent.se