Vi söker personal!

Vi är inne i en period där det är hög efterfrågan på våra tjänster och vi söker därför personal till framförallt vår serviceavdelning.

För rätt person kan fast anställning ske omgående.

Våra lediga tjänster
ny ägarstruktur

Ny ägarstruktur på Henriksbergs Verkstäder

Henriksbergs Verkstäder förbereder sig för framtiden med tre nya delägare. 
- Jag har gett nyckelpersoner inom företaget möjlighet att köpa in sig.
- Det känns otroligt bra att de vill vara med och säkra företagets framtid, säger Tonny Svensson.

Sedan Henriksbergs Verkstäder grundades 1946 har företaget gått i arv i tre generationer. Tonny Svensson, ensam ägare sedan 2000, har nu efter noggrant övervägande valt att låta tre anställda nyckelpersoner få större roller i bolaget. 
- Hittills har företaget levt vidare genom familjen, men min son Max har helt andra planer för sin framtid. Det är bra att han går sin egen väg, särskilt när det finns andra krafter inom bolaget som verkligen vill föra den familjära andan vidare, säger Tonny.

Genom åren har flera externa parter varit intresserade av att köpa företaget, men Tonny har tackat nej då det inte har känts rätt. 
- Jag har hela tiden utgått från vad jag tror är bäst för företaget och våra anställda. 
- Att driva företaget själv ända in i kaklet, sälja till en större aktör eller låta någon riskkapitalist lägga vantarna på bolaget hade känts fel, säger Tonny.

Under tio månader har de nya delägarna fått genomgå ett antal prövningar för att bevisa att de är beredda att ta sig an åtagandet och medvetna om vad det kommer att innebära med allt som hör till att driva företag.

Jag är imponerad av allas engagemang och den tid och det gedigna arbete man har lagt ner på att klara utmaningarna. Allt har utförts med sådan glädje och företagsanda, trots att det aldrig har funnits några garantier. Det gör att jag nu stolt kan välkomna de tre nya delägarna Mattias Krön, ekonomiansvarig, Thomas Blomdahl, projektledare service och Conny Gustafsson, verksamhetschef över service, som delägare. 
Själv kommer jag att fortsätta min roll som vd säger Tonny.

Mattias Krön, Ekonomiansvarig.

Mattias kommer ursprungligen från bankvärden där han under tolv år bland annan jobbat som företagsrådgivare, Mattias har nu varit verksam I företaget sedan 2012 där dom främsta arbetsuppgifterna består av ekonomi och KMA samordnare. 

Thomas Blomdahl

Thomas har sitt ursprung från ventilationsbranschen, Thomas startade sin anställning här på företaget 2010 som servicetekniker och har sedan 2016 arbetat som projektledare på service

Conny Gustafsson

Conny har även han sitt ursprung från ventilationsbranschen, Conny startade sin anställning här på företaget 2014 som verksamhetschef För Serviceavdelningen.

Ring 08 88 05 50 eller fyll i formuläret nedanför så återkommer vi så snabbt som möjligt!

För snabbare hantering, vänligen ange från vilket företag du skickar!