Vi söker personal!

Vi är inne i en period där det är hög efterfrågan på våra tjänster och vi söker därför personal till framförallt vår serviceavdelning.

För rätt person kan fast anställning ske omgående.

Våra lediga tjänster

Nyheter

ny ägarstruktur

Ny ägarstruktur på Henriksbergs Verkstäder

Sedan Henriksbergs Verkstäder grundades 1946 har företaget gått i arv i tre generationer. Tonny Svensson, ensam ägare sedan 2000, har nu efter noggrant övervägande valt att låta tre anställda nyckelpersoner få större roller i bolaget. 

Läs mer

Emelie trivs som fisken i vattnet

Emelie Borgs skrotade sin plan om att bli biomedicinare redan efter gymnasiet. Nu har hon arbetat med ventilation i tio år och trivs som fisken i vattnet.

Läs mer

Spara mer med nya fläktmotorer

Att byta ut motorer i fläktsystem ger stora energibesparingar. Det kan flera av kunderna hos Henriksbergs Verkstäder vittna om. Företaget håller sig ständigt uppdaterade om marknadens produkter och direktiv och väljer med omsorg ut de lösningar som gynnar kunderna allra mest.

Läs mer

Bredholmen i Vårberg – ett av många energieffektiviseringsprojekt

Energieffektivisering är en kärna i Henriksbergs Verkstäders erbjudande. Genom att återvinna energi ur frånluften kan fastigheter såsom Bredholmen göra en stor insats för miljön och dessutom spara stora summor på att minska mängden nyproducerad el som behöver köpas in.

Läs mer

Ett företag med stor kostym

Henriksbergs Verkstäder har verkat i ventilationsbranschen i 75 år och är idag modernare än någonsin, med primärt fokus på energieffektivisering, cirkulär ekonomi, ständig utveckling och internt även på företagskultur och värderingsarbete. Företaget är unikt i att både kunna tillverka och reparera ventilationsbatterier.

Läs mer

Ring 08 88 05 50 eller fyll i formuläret nedanför så återkommer vi så snabbt som möjligt!

För snabbare hantering, vänligen ange från vilket företag du skickar!