Vi söker personal!

Vi är inne i en period där det är hög efterfrågan på våra tjänster och vi söker därför personal till framförallt vår serviceavdelning.

För rätt person kan fast anställning ske omgående.

Våra lediga tjänster
<br />
<b>Warning</b>:  Undefined variable $r in <b>/www/webvol7/i0/79z0na5f9e2ow1x/hv-vent.se/public_html/wp-content/themes/hv-vent/page-projekt.php</b> on line <b>24</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  Attempt to read property /www/webvol7/i0/79z0na5f9e2ow1x/hv-vent.se/public_html/wp-content/themes/hv-vent/page-projekt.php on line 24
">

Huge, Ormenlånge 5, Vårby

Som underentreprenör till HP Rör byggde vi om det befintliga frånluftssystemet till ett frånluftssystem med återvinning.
Vi installerade 2 st återvinningsaggregat som överför energin som tas från frånluften till den värmepumpsanläggning som HP Rör samtidigt installerade i fastigheten.

Retermias VÅVF återvinningsmoduler med inbyggd EC Fläkt, batteri av nålrörstyp som inte kräver filter installerades. Smutsigt batteri tvättas med högtryckstvätt.

Stockholms Elautomatic utförde el och styrarbetet.

För att optimera luftflödet och få ned lufthastigheterna bytte vi takgenomföringen till en större med inbyggd ljuddämpare.

Material och Retermias aggregat lyftes på plats med hjälp av Edins Kranar.

Ring 08 88 05 50 eller fyll i formuläret nedanför så återkommer vi så snabbt som möjligt!

För snabbare hantering, vänligen ange från vilket företag du skickar!

Design och utveckling - Nitea AB